Sluxx

Etanoiden torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä
  • tehoaa kaikkiin etanalajeihin
  • hyvä sateenkesto
  • levitettävissä koneellisesti
  • ei varoaikaa

Tehoaine

rautafosfaatti 30 g/kg

Ominaisuudet:

Sluxx on uudenaikainen valmiste etanoiden torjuntaan. Vaikuttava aine valmisteessa on rautafosfaatti, joka on luonnossa yleinen aine. Valmiste vaikuttaa ainoastaan etanoihin ja on siten haitatonta käyttäjille ja muille luonnon eliöille. Sen levitys esim. lannoitteen pintalevittimillä on mahdollista ja useilla konevalmistajilla on valmiit säätötaulukot Sluxille. Levitys onnistuu hyvin myös esim. kastelukannulla, josta siiviläosa on poistettu. Sluxx-rakeet ovat kovia ja kestävät sadetta hyvin. Märkinä vuosina voi uudelleen levitys olla tarpeen 2–3 viikon kuluttua. Valmistetta voi käyttää sekä avomaalla että kasvihuoneissa.

Tehokkuus:

Sluxx tehoaa kaikkiin etanalajeihin, myös espanjansiruetanaan (Arion lusitanicus), kun etanat ovat syöneet Sluxx-rakeita. Teho tulee näkyviin heti myös alhaisissa lämpötiloissa. Täydellä käyttömäärällä saadaan torjuttua 50–100 etanaa/m2.

Käytössä huomattavaa:

Aine levitetään, kun ensimmäiset etanat ilmaantuvat kasvustoon. Paras hyöty saadaan, kun syötit levitetään lohkolle ajoissa. Joskus riittää, että käsitellään lohkon reunat, koska etanat usein tulevat alueelle valtaojista tai suojakaistoilta.

Varastointi:

Aine on varastoitava kuivassa.

Käyttömäärä:

5–7 kg/ha

Pakkaus/tukkupakkaus:

20 kg / 1 kpl

Käyttöohje

Etanoita vähän tai kohtalaisesti
Käyttömäärä: 
5 kg/ha
Etanoita runsaasti
Käyttömäärä: 
7 kg/ha

Teho

Tuhohyönteiset
Haitta Teho
Etana 5
Can be used in groundwater area
Vihreälinja - osa tulevaisuutta

Varoitukset

S02-13-29

Minimietäisyys vesistöön

0 m