Floramite 240 SC

Punkkien torjuntaan taimitarhoilta sekä mansikalta ja koristekasveilta avomaalla ja kasvihuoneessa sekä kurkulta ja tomaatilta kasvihuoneessa. Minor use -käyttölupa punkkien torjuntaan avomaankurkulta avomaalla sekä vadelmalta ja karhunvatukalta avomaalla, kasvihuoneessa ja tunnelissa.
  • tehoaa muita aineita kestäviin punkkikantoihin
  • hellävarainen kasveille
  • varoaika 1 vrk

Tehoaine

bifenatsaatti 240 g/l

Tuote kuuluu tehoaineryhmään UN

Ominaisuudet:

Floramite 240 SC on erikoisaine punkkien torjuntaan ja se on erittäin hellävarainen hyötyhyönteisille. Vioitusriski kasveille on Floramitea käytettäessä erittäin pieni.

Tehokkuus:

Floramite tehoaa erittäin hyvin vihannespunkkiin ja sillä on todettu olevan myös hyvä teho mansikkapunkkiin. Ruiskutuksen teho alkaa näkyä 1–3 vuorokauden kuluessa ja valmisteen teho säilyy 3–4 viikkoa. Floramite 240 SC tehoaa punkkien muniin ja kaikkiin liikkuviin kehitysasteisiin. Valmiste on kosketusvaikutteinen. Paras teho saadaan kun käsittely toistetaan 7 vrk:n kuluttua.

Ruiskutusolosuhteet:

Floramiten tehoaine hajoaa erittäin nopeasti neutraalissa ja emäksisessä vedessä, joten valmiste tulee aina ruiskuttaa välittömästi ruiskutusliuoksen valmistamisen jälkeen.

Vesimäärä:

Taimitarhoilla, koristekasveilla, kurkulla ja tomaatilla vettä käytetään 1000–2000 l/ha. Mansikalla vesimäärä on 400–800 l/ha.

Käytön rajoitukset ja resistenssinhallinta:

Kestävien punkkikantojen syntymisen estämiseksi tee korkeintaan kaksi käsittelyä kasvukaudella Floramitella. Tämän jälkeen on käytettävä muita valmistetta, joilla on eri vaikutusmekanismi.

Varoaika:

Varoaika 1 vrk.

Pakkaus/tukkupakkaus:

1 l / 10 kpl.

Käyttövinkit:

Tehoa mansikkapunkkiin voidaan parantaa käyttämällä SIlwet Gold kiinnitettä. Käytä aina Floramiten kanssa ruiskutusveden parantamiseen X-Change -valmistetta varmistaaksesi tuotteen toimivuuden.

Käyttöohje

Taimitarhoilla, koristekasveilla, kurkulla ja tomaatilla

Punkkien tullessa kasvustoon ja käsittely voidaan toistaa 7 vrk kuluttua ensimmäisestä
Käyttömäärä: 
40 ml / 100 l vettä. Siten käyttöväkevyys on 0,04 %

Mansikka

Viimeistään mansikan raakileasteella kypsymisen alkaessa ja käsittely voidaan tarvittaessa toistaa sadonkorjuun jälkeen.
Käyttömäärä: 
0,4–0,6 l/ha
Can be used in groundwater area
Vihreälinja - osa tulevaisuutta

Varoitukset

Xi, N, R43-51/53, S2-13-29-36/37-46

Sateenkesto

Tunnin kuluttua ruiskutuksesta

Minimietäisyys vesistöön

3 m