Tuhohyönteisten torjunta

Tuhohyönteisten torjunta

Mansikkapunkin torjuntaan mansikkaviljelyksiltä sekä punkkien, ripsiäisten ja lehtimiinaajien torjuntaan koristekasveilta kasvihuoneessa.
Tuhoeläinten torjuntaan rypsillä ja rapsilla. Hyvä teho rapsikuoriaiseen ja lisäksi tehoaa myös kaalikoin toukkiin. Valmiste sai TUKES:in rekisteröintipäätöksen toukokuussa 2014 ja on voimassa 5 vuotta eteenpäin
Rapsikuoriaisen ja -kärsäkkään sekä perunan kirvojen torjuntaan
Kirvojen, omenakääriäisen ja -sahiaisen torjuntaan mansikalta, omenalta, päärynältä, luumulta ja kirsikalta. Minor use -käyttölupa monille eri kasveille kasvihuoneessa ja avomaalla.
Kirvojen, jauhiaisten ja ripsiäisten torjuntaan kurkulla, tomaatilla, paprikalla ja koristekasveilla kasvihuoneessa
Tuhohyönteisten, kuten kirvojen, kemppien, luteiden, kärsäkkäiden, ojukepistiäisen, versosääsken, juurikaskärpäsen sekä kaali-, sipuli-, kuutäplä- ja porkkanakärpäsen toukkien, torjuntaan vilja-, sokerijuurikas-, porkkana-, sipuli-, kaali-, lanttu-, herukka-, karviais- ja omenaviljelyksiltä. Huom! Osa käyttökohteista poistuu 1.8.2018.
Tuhohyönteisten torjuntaan pelto-ja puutarhakasveilta herkkusieniviljelmiltä ja koristekasveilta
Punkkien ja päärynäkemppien torjuntaan mansikalla, omenalla, päärynällä ja koristekasveilla
Hyönteisten ja punkkien torjuntaan perunalla, omenalla, päärynällä, kirsikalla ja luumulla.
Punkkien torjuntaan taimitarhoilta sekä mansikalta ja koristekasveilta avomaalla ja kasvihuoneessa sekä kurkulta ja tomaatilta kasvihuoneessa. Minor use -käyttölupa punkkien torjuntaan avomaankurkulta avomaalla sekä vadelmalta ja karhunvatukalta avomaalla, kasvihuoneessa ja tunnelissa.
Omenakääriäisen torjuntaan omenaviljelmillä
Tuhohyönteisten torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä
Rapsikuoriaisen torjuntaan rypsiltä ja rapsilta, kirvojen torjuntaan lehtisalaatilta avomaalla, kirvojen ja jauhiaisten torjuntaan omena- ja päärynäviljelyksiltä sekä koristekasveilta avomaalla ja kasvihuoneessa.
Käyttöohjeessa mainittujen tuhohyönteisten torjuntaan omenalta, päärynältä, luumulta, kirsikalta, valko-, puna-, savojin-, kukka-, parsa-, kyssä-, ruusu-, kiinan- ja lehtikaalilta ja koristekasveista avomaalla, salaatilta avomaalla ja kasvihuoneessa sekä hedelmä- ja marjakasveilta, koristepuilta, koristepensailta, perennoilta ja leikkokukilta ja leikkovihreältä taimitarhoilla. Minor use -käyttölupa keltasipulille avomaalla, mansikalle avomaalla ja tunneliviljelyssä, useille yrteille avomaalla ja kasvihuoneessa sekä koristekasveille kasvihuoneessa.
Vihannespunkin torjuntaan kurkulta, tomaatilta ja paprikalta kasvihuoneessa, mansikalta, vadelmalta sadonkorjuun jälkeen ja koristekasveista kasvihuoneessa ja avomaalla, sekä hedelmäpuupunkin torjuntaan omena-, päärynä-, kirsikka- ja luumuviljelyksiltä. Laajennettu käyttöalue (off-label): Punkkien torjuntaan puuvartisten kasvien taimilta metsätaimitarhoilla.
Etanoiden torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä
Tuhohyönteisten torjuntaan omenalta, päärynältä, parsakaalilta, punakaalilta, keräkaalilta, kukkakaalilta, kurttukaalilta, ruusukaalilta, kesäkurpitsalta ja kurpitsalta avomaalla sekä kurkulta, tomaatilta, paprikalta, kesäkurpitsalta, kurpitsalta, chilipaprikalta, munakoisolta ja melonilta kasvihuoneessa.
Tuhohyönteisten torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä.
Kirvojen torjuntaan omenalta, päärynältä, perunalta ja syysvehnältä.
Tuhohyönteisten torjuntaan tomaatilta, kurkulta ja koristekasveista kasvihuoneessa sekä kaaleilta, lantulta ja nauriilta avomaalla. Minor use- lupa yökkösten, perhostoukkien ja koiperhosten torjuntaan useilla eri kasveilla.