K- Othrine

Hyönteisten torjuntaan asunnoissa, varastoissa, karjasuojissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa tiloissa.
  • tehoaa sekä aikuisiin että toukkiin
  • hyvä kestovaikutus
  • hajuton
  • ei tahraa

Tehoaine

deltametriini 25 g/kg

Ominaisuudet:

K-Othrine on vesipohjainen valmiste, jonka tehoaine kuuluu synteettisiin pyretroideihin. Sille on ominaista hyvä teho sekä aikuisiin hyönteisiin että toukkiin. Vaikutusaika on pitkä. Valmiste on lähes hajuton eikä se tahraa tai vaurioita pintoja. Teho on hyvä myös viileissä oloissa.

Tehokkuus:

K-Othrine tehoaa hyvin mm. torakoihin, kirppuihin, sokeritoukkaan, luteisiin, kovakuoriaisiin sekä muurahaisiin. Lentävistä hyönteisistä valmiste tehoaa mm. kärpäsiin, hyttysiin, ampiaisiin, koi- ja koisaperhosiin.

Käyttö:

Valmiste levitetään reppuruiskulla. Suositeltava suutinkoko: viuhkasuutin tyyppimerkintä 000 tai 0000. Käsiteltävät tilat puhdistetaan huolellisesti ennen ruiskutusta. Aineen valmistaja vastaa, että oikein varastoitu alkuperäispakkauksessa oleva valmiste on koostumukseltaan ilmoitetun mukaista. Valmistaja ei vastaa valmisteen vaikutuksista poikkeavissa olosuhteissa.

Huomautukset:

Elintarvikkeet on poistettava tai suojattava huolellisesti käsittelyn ajaksi. Akvaariot on peitettävä ja kotieläimet vietävä muualle käsittelyn ajaksi. Huoneistossa saa oleskella aikaisintaan 2 tuntia torjuntatoimenpiteiden jälkeen. Huoneisto on tuuletettava hyvin ennen oleskelua. Alle 2-vuotiaat lapset, astmaa tai allergiaa sairastavat henkilöt sekä raskaana olevat naiset eivät saa oleskella huoneistossa 5 tuntiin torjunnan jälkeen. Karjasuojissa valmistetta ei saa levittää paikkoihin, joita eläimet yltävät nuolemaan.

Ympäristöhaittojen ehkäisy:

Ylijäänyt, käyttökelvoton torjunta-aine viedään ongelmajätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset yleiselle kaatopaikalle.

Pakkaus/tukkupakkaus:

1 l / 12 kpl

Käyttöohje

Tuholaisten ilmaantuessa. Käsittely uusitaan tarvittaessa 1–2 viikon kuluttua
Käyttömäärä: 
Liuosta ruiskutetaan suoraan hyönteisten olinpaikkoihin ja pesiin. Ruiskutteen käyttöväkevyys on 0,5 % (esim. 25 ml / 5 l vettä). Käyttömäärä on noin 0,5 dl/m² materiaalista riippuen. Huokoisille pinnoille enemmän kuin läpäisemättömille. Nestettä ruiskutetaan tasaisesti hyönteisten olinpaikkoihin kuten rakoihin, halkeamiin ym. piilopaikkoihin.

Varoitukset

N, R50/53, S2-13-23-26-29-51