AquaPy

Lentävien ja ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa ja rakennusten välittömässä läheisyydessä
  • nopea teho kaikkiin hyönteisiin
  • sopii käytettäväksi sellaisenaan sumulaitteissa
  • voidaan sekoittaa veteen ja levittää ruiskulla
  • vesipohjainen – lähes hajuton

Tehoaine

pyretriinit 30 g/l

piperonyylibutoksidi 135 g/l

Ominaisuudet:

AquaPy on öljy-vesiemulsio (EW) tuhohyönteisten torjuntaan mm. elintarviketeollisuudessa, ravintoloissa, varastoissa, kodeissa ja eläinsuojissa. Valmiste on vesipohjainen emulsio, jota voidaan käyttää sellaisenaan laimentamatta sumulaitteissa tai veteen sekoitettavana ruiskutteena. AquaPy vaikuttaa hyönteisiin nopeasti (knock-down vaikutus). Sen karkottava vaikutus ajaa hyönteiset ulos piilopaikoistaan.

Tehokkuus:

Valmiste soveltuu niin lentävien sekä ryömivien hyönteisten torjuntaan. Se tehoaa mm. kärpäsiin, sääskiin, koisiin, kovakuoriaisiin, ampiaisiin, seinäluteisiin, kirppuihin, sokeritoukkiin ja muurahaisiin.

Käytössä huomattavaa:

Käsiteltävät tilat puhdistetaan huolellisesti ennen ruiskutusta. Aineen valmistaja vastaa, että oikein varastoitu alkuperäispakkauksessa oleva valmiste on koostumukseltaan ilmoitetun mukaista. Valmistaja ei vastaa valmisteen vaikutuksista poikkeavissa olosuhteissa.

Ympäristöhaittojen ehkäisy:

Vesieliövaikutusten vuoksi valmistetta käsiteltäessä on huolehdittava, että torjunta-ainetta ei joudu vesiin eikä viemäriverkostoon. Ylijäänyt, käyttökelvoton torjunta-aine viedään ongelmajätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset yleiselle kaatopaikalle.

Pakkaus/tukkupakkaus:

1 l/12 kpl

Käyttöohje

Käyttötapa

Käyttö ruiskutteena: Käytetään pinnoilla liikkuvien hyönteisten, kuten kovakuoriaisten, sokeritoukkien ja muurahaisten sekä ampiaisten torjuntaan. Paras teho saadaan, kun lämpötila on yli + 10 ºC. Käyttömäärä: - ryömivien hyönteisten torjuntaan 500 ml valmistetta / 4,5 l vettä riittää 100 m²:n käsittelyyn. - lentävien hyönteisten torjuntaan 125 ml valmistetta / 4,875 l vettä (= 5 litraa) riittää 100 m²:n käsittelyyn Liuosta ruiskutetaan suoraan hyönteisten olinpaikkoihin ja pesiin. Ampiaisten torjunnassa ruiskutus kohdistetaan pesään iltaisin tai muulloin, kun ampiaiset liikkuvat mahdollisimman vähän.
Käyttömäärä: 
Tuholaisten ilmaantuessa. Ampiaisten torjunnassa ruiskutus kohdistetaan pesään illalla kun ampiaiset liikkuvat mahdollisimman vähän.

Käyttötapa

Käyttö sumutteena: Valmistetta käytetään veteen sekoitettuna sumutteena ja levitetään termisellä sumulaitteella tai sumuruiskulla. Kotieläinsuojissa sumutuksen voi tehdä vain silloin, kun se on tyhjillään. Käyttömäärä: - lentävät hyönteiset 200 ml valmistetta sekoitettuna 800 ml vettä / 3000 m³ - ryömivät hyönteiset 600 ml valmistetta sekoitettuna 400 ml:aan vettä / 3000 m³. Käyttö ULV-laitteessa: Valmistetta käytetään laimentamattomana. Käyttömäärä: - lentävien hyönteisten torjuntaan 200 ml valmistetta / 3000 m³. - ryömivien hyönteisten torjuntaan 600 ml valmistetta / 3000 m³.
Käyttömäärä: 
Käsittely uusitaan tarvittaessa 1–2 viikon kuluttua.