Twist Combo

Uutta Arylex- tehoainetta sisältävä Twist yhteispaketissa tehoa täydentävän Refine Super SX pienannosaineen kanssa. Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnästä, syys- ja kevätohrasta sekä rukiista ja ruisvehnästä.
  • Uusi Arlyex- tehoaine
  • Laaja teho
  • Ei pohjavesi- tai peräkkäiskäytön rajoitusta

Tehoaine

Arylex 6,25 g/l

Florasulaami 5 g/l

Tifensulfuroni-metyyli 250 g/kg

Tribenuroni-metyyli 250 g/kg

Ominaisuudet

Twist on lehtien kautta vaikuttava laajatehoinen leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine syys- ja kevätviljoille. Valmisteella on erinomainen tai hyvä teho useimpiin leveälehtisiin rikkakasveihin (mm. matara, jauhosavikka, pihatähtimö, peipit, saunakukka, pillikkeet, emäkki, ristikukkaiset rikkakasvit). Twist -tuotteen Arylex™ -tehoaine on uusi, innovatiivinen ja laajatehoinen tehoaine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan. Arylex™ on synteettisiin auksiineihin kuuluva tehoaine, joka edustaa uutta sukupolvea tässä tehoaineryhmässä. Ensimmäiset merkit tehosta näkyvät rikkakasveissa jo hyvin pian ruiskutuksen jälkeen ja teho vahvistuu seuraavien viikkojen aikana. Twist sisältää myös florasulaamia. Twist on toimiva keino ehkäistä sekä torjua pienannosaineille vastustuskykyisiä rikkakasvien biotyyppejä. Se tehoaa hyvin esimerkiksi gramma-aineille vastustuskykyiseen pihatähtimöön eli vesiheinään. Refine® Super SX® on pienannosaineuutuus, joka täydentää Twistin tehoa muun muassa orvokkiin. Refine® Super SX® on kahden tutun tehoaineen parannettu ja
tehokkaampi seos haastavien rikkakasvien torjuntaan. Refine® Super SX® tehoaa erittäin hyvin useimpiin leveälehtisiin sekä vaikeasti torjuttaviin rikkakasveihin ja
hyvin pelto-orvokkiin, pelto-ohdakkeeseen ja pelto-valvattiin. Sekä Twist että Refine® Super SX® hajoavat maaperässä ja kasvisolukoissa nopeasti, joten kevätkäsittelyn jälkeen voi syksyllä kylvää esimerkiksi syysrapsia ja seuraavan vuoden keväällä joustavasti mitä tahansa viljelykasvia.

KÄYTÖN RAJOITUKSET:

Valmisteella ei ole pohjavesi- eikä peräkkäiskäytön rajoitusta. Suojaetäisyys vesistöön 10 m. Valmistetta ei voi käyttää kauralla eikä seosviljoilla, jotka sisältävät palkokasveja (apilaa, mailasta, hernettä). Twist Combo on joustava tankkiseosten suhteen ja se voidaan sekoittaa useimpien rikkakasvi-, tuholais- ja tautiaineiden sekä kasvunsääteiden ja hivenlannoitteiden kanssa.

PAKKAUS/TUKKUPAKKAUS:

Twist 5 l+ Refine® Super SX 220 g

Käyttöohje

Syysviljat

3. sivuhaaran ollessa näkyvissä aina lippulehtiasteelle (BBCH 23-39)
Käyttömäärä: 
Twist 0,5 l/ha Refine Super SX 22g/ha+ Sito Plus 0,1 l/ha

Kevätvehnä- ja ohra

3 lehtiasteelta lippulehtiasteelle (BBCH 13-39)
Käyttömäärä: 
Twist 0,5 l/ha Refine Super SX 22g/ha+ Sito Plus 0,1 l/ha

Teho

Can be used in groundwater area

Minimietäisyys vesistöön

10 m