Rikkakasvien torjunta

Glyfosaattivalmisteet

Tehokas ja edullinen glyfosaattivalmiste jonka tehoaine on kaliumsuolana.
Uusi nopea- ja varmatehoinen glyfosaattivalmiste.

Rikkakasvien torjunta

Rikkakasvien torjuntaan kevät- ja syysviljoista, apilattomilta nurmilta, apilattomien nurmien suojaviljoista, heinien siemenviljelyksiltä, energiaheiniltä.
Rikkakasvien torjuntaan apilaa tai sinimailasta sisältävistä nurmista ja niiden suojaviljoista, vilja-herne-seosviljoista, apila- ja sinimailasviljelyksiltä, palkokasvi-, avomaankurkku-, pellava-, istukas- ja taimisipuli- sekä mäkikuismaviljelyksiltä.
Rikkakasvien torjuntaan sokeri-, rehu- ja punajuurikkaalta sekä mansikalta
Leveälehtisten sekä heinämäisten rikkakasvien torjuntaan syysviljoilta sekä kevätvehnältä- ja rukiilta
Uusi valmiste rikkakasvien torjuntaan viljoilla. Kevätkäytössä Buctril sopii seoksiin pienannosaineiden kanssa täydentämään tehoa ja ehkäisemään kestävien rikkakasvikantojen syntyä. Sopii myös syyskäsittelyyn syysviljoilla. Minor use -käyttöluopa sipulikasveille, sokerimaissille ja parsalle.
Rikkakasvien torjuntaan syysrapsi-, kevätrapsi-, kevätrypsi-, sinappi- ja kukkakaaliviljelmiltä .
Rikkakasvien torjuntaan rypsi- ja rapsiviljelyksillä.
Rikkakasvien torjuntaan imatsamoksia kestäviltä CLEARFIELD (CL) kevätrypsi- ja kevät- ja syysrapsilajikkeilta.
Rikkakasvien torjuntaan rypsi- ja rapsiviljelyksiltä. Lisäksi valmisteella on minor-use hyväksyntä rikkakasvien torjuntaan keräkaali-, kukkakaali-, parsakaali-, ruusukaali-, romanescokaali-, lehtikaali- ja kiinankaaliviljelyksiltä sekä lanttu- ja naurisviljelyksiltä.
Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoista sekä apilattomien nurmien suojaviljoista.
Rikkakasvien torjuntaan peruna-, porkkana-, palsternakka-, herne-, härkäpapu-, istukassipuli-, tilli-, persilja-, kumina-, korianteri- ja auringonkukkaviljelyksiltä sekä lepotilassa olevien havupuiden taimien koulinta-aloilta metsätaimitarhoilla. Minor Use- käyttölupa mukulasellerille, juuripersiljalle, valkosipulille, maa-artisokalle sekä lupiinille.
Rikkakasvien torjuntaan rypsi ja rapsiviljelyksiltä.
Rikkakasvien torjuntaan hedelmäpuiden, marjapensaiden ja vadelman alustoilta, mansikkaviljelyksiltä, puuvartisten koristekasvien taimistoista ja istutuksilta sekä havupuiden koulinta-aloilta metsätaimitarhoilla.
Siemenrikkakasvien torjuntaan sokeri- ja rehujuurikas-, punajuurikas-, mansikka-, kumina- sekä taimistokasveilla avomaalla. Lisäksi Minor use -käyttölupa istukas-, taimi- ja kylvösipulille.
Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoista, öljy- ja kuitupellavaviljelyksiltä, nurmien suojaviljoista, ilman suojaviljaa perustettavilta nurmilta, vakiintuneilta säilörehu-, heinä- ja laidunnurmilta sekä timotein siemenviljelyksiltä.
Rikkakasvien torjuntaan nurmien suojaviljoista, viljellyiltä laitumilta sekä rehumaissilta.
Rikkakasvien torjuntaan sipuli-, salottisipuli-, purjo-, kevätsipuli-, valkosipuli-, parsa-, rehumaissi-, sokerimaissi, keräkaali-, kukkakaali-, ruusukaali-, lehtikaali-, parsakaali-, rehukaali- ja kyssäkaaliviljelyksiltä sekä apilan siemenviljelyksiltä. Minor use -käyttölupa kuminalle kylvövuonna.
Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan sokeri-, rehu- ja punajuurikasviljelyksiltä, rypsi-, rapsi- ja mansikkaviljelyksiltä, maissilta, heinien siemenviljelyksiltä, apilattomilta nurmilta ja laitumilta sekä puuvartisten kasvien taimitarhoilta ja istutuksilta. Lisäksi Minor Use- käyttölupa kuminalle kylvövuonna ja sadonkorjuun jälkeen.
Juolavehnän, hukkakauran, luohon ja leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnältä sekä perunalta.
Herkästi torjuttavien rikkakasvien torjuntaan vilja-, pellava- ja nurmiviljelyksiltä sekä nurmikoilta, pientareilta ja tienvarsilta.
Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoilta sekä nurmien suojaviljoista.
Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoilta, heinien siemenviljelyksiltä ja apilattomien nurmien suojaviljoilta sekä apilattomilta nurmilta. Huom! Pohjavesirajoitus 30.11.2018 alkaen.
Hukkakauran ja luohon torjuntaan ohra-, vehnä-, ruis- ja ruisvehnäviljelyksiltä.
Kahden tutun tehoaineen parannettu ja tehokkaampi seos haastavien rikkakasvien torjuntaan viljoilla sekä apilattoman nurmen suojaviljalta.
Rikkakasvien torjuntaan sokerijuurikkaalla.
Rikkakasvien torjuntaan ohra-, vehnä- ja ruisviljelyksiltä
Heinämäisten rikkakasvien torjuntaan kepasipuli-, porkkana-, sokerijuurikas-, rehujuurikas, punajuurikas-, peruna-, keräkaali-, pellava-, rypsi-, rapsi-, herne-, papu- ja mansikkaviljelyksiltä. Tuote korvaa vanhan Select- tuotteen jonka kiinnite Renol oli eri pakkauksessa.
Rikkakasvien torjuntaan peruna- ja porkkanaviljelyksiltä sekä minor-use luvalla kuminalla kylvövuonna.
Perunan rikkakasvitorjuntaan ennen perunan taimelle tuloa ja perunanvarsiston hävittämiseen
Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä, apilattomien nurmien suojaviljoista.
Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan apilattomilla laidun- ja säilörehunurmilla, heinien siemenviljelyksillä, apilattomilla suojaviljoilla, golfnurmilla sekä syys- ja kevätviljoilla. Huom! Pohjavesirajoitus 5.1.2019 alkaen.
Rikkakasvien torjuntaan porkkana-, kylvö- ja taimisipuliviljelyksiltä. Lisäksi Minor use- käyttölupa usealle eri kasville.
Swipe on tarkoitettu hukkakauran torjuntaan ohrasta, vehnästä, rukiista ja ruisvehnästä
Valikoiva valmiste juolavehnän, hukkakauran ja eräiden muiden heinämäisten rikkakasvien hävittämiseen leveälehtisestä kasvustosta kesällä kasvukauden aikana.
Rikkakasvien torjuntaan perunalla ja rehumaissilla.
Rikkakasvien torjuntaan sokerijuurikasviljelyksiltä.
Uutta Arylex- tehoainetta sisältävä Twist yhteispaketissa tehoa täydentävän Refine Super SX pienannosaineen kanssa. Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnästä, syys- ja kevätohrasta sekä rukiista ja ruisvehnästä.