Vibrance Trio

Uusi valmiste viljan peittaukseen kasvitauteja vastaan.

Uusi valmiste viljan peittaukseen kasvitauteja vastaan.

  • Kolmen tehoaineen toimiva seos
  • Laaja teho sekä siemen- että maalevintäisiä tauteja vastaan
  • Tukee juuriston kasvua   

Vibrance® Trio tuo uusia ominaisuuksia syys- ja kevätvehnän, rukiin, syys- ja kevätohran ja kauran peittaukseen. SDHI-tehoaine sedaksaani on suunniteltu erityisesti peittausainekäyttöön ja vahvuus on kasvin juuriston suojaamisessa maalevintäisiä kasvitauteja vastaan. Lisäksi se tukee juuriston kasvua ja vahvistaa kasvia kestämään haastavia alkukasvukauden olosuhteita antaen pohjan huippusadolle. Kolmen eri vaikutustavan seos antaa markkinoiden laajimman tehon sekä maalevintäisiä että siemenlevintäisiä tauteja vastaan.

Tehoaineet:
sedaksaani 25 g/l
fludioksoniili 25 g/l
tebukonatsoli 10 g/l 

Tehokkuus:
Hyvä teho tärkeimpiin siemenlevintäisiin tauteihin, kuten itävyyttä alentavat sienet (Fusarium), vehnän haisunoki ja lentonoki, ohran lentonoki ja viirutauti, kauran avonoki sekä lumihome. Tehoaa myös keskeisiin lehtilaikkutauteihin

  • Käyttöohje:

Käyttömäärä kauralla 150 ml/100 kg ja muilla viljoilla 200 ml/100 kg.

Vilja peitataan nestepeittauslaitteessa kyseisen laitteen käyttöohjeen mukaisesti ulkona tai rakennuksessa, jossa on hyvä tuuletus. Koska eri valmisteiden juoksevuus vaihtelee ja lämpötila vaikuttaa annostelupumppujen kapasiteettiin, on peittauslaitteisto  kalibroitava ennen peittaustyön aloitusta. Valmistetta voi käyttää 0 °C asti.

Käyttöohje

Kaura

peittaus
Käyttömäärä: 
150 ml/100 kg siementä

Ohra, vehnä, ruis

peittaus
Käyttömäärä: 
200 ml/100 kg siementä