ParasSato 3 niiton seos

Kolmen niiton seos on aggressiivisen kasvun nurmiseos.
  • Hyvä jälkikasvukyky.
  • Soveltuu 2-3 sadon niittoon.
  • Aikaistettu niitto takaa hyvän sadon ja parhaan sulavuuden.

Ominaisuudet

mukaisesti seos on suunniteltu kolmen sadon niittoon. Seoksen lajikkeet ovat erittäin hyvän jälkikasvukyvyn omaavia. Aikaistettu niitto takaa hyvän sadon ja parhaan sulavuuden.

Timotei Tenho on satoisa ja ruokintalaadultaan hyvä timotei. Nopea jälkikasvukyky ja hyvä talvehtimiskyky. Sopii viljelyyn koko Suomeen.

Lischka Timotei on nopeakasvuinen, voimakkaan sadontuottokyvyn omaava lajike, jonka sulavuus laskee ensimmäisessä niitossa varsin hitaasti ja valkuaispitoisuus pysyy pitkään korkealla. Jälkikasvussa sato on korkea. Talvenkestävä lajike, joka soveltuu kaikille viljelyvyöhykkeille. Nopea kasvuunlähtö niiton jälkeen.

Rainata Hykorilla on voimakas pensomis- ja kasvukyky. Kestää hyvin kuivuutta ja märkyyttä. Englanninraiheinä Mathildella on hyvä talvenkestävyys ja hyvä versomis- ja jälkikasvukyky. Lajike soveltuu Etelä-Suomen ja Pohjanmaan viljelyoloihin.

Ruokonata Kora on Suomen satoisin ruokonatalajike. Syväjuuristo pitää kasvuston kasvussa myös kuivana kesänä. Nurminata Furella on hyvä jälkikasvukyky.

 

ParasSato Kolmen niiton seos:

Timotei Tenho 25 %

Lischka Timotei 25 %

Rainata Hykor 15 %

Eng.Raiheinä Mathilde 15 %

Ruokonata Kora 10 %

Nurminata Fure 10 %

Pakkauskoko

20 kg

Nurmen kasvinsuojelu ja lehtilannoitus

Nurmen Parassato -ohjelma

Käyttöohje

Kylvömäärä

Käyttömäärä: 
20-30 kg/ha