Anti Foam -vaahdonestoaine

Estää kasvinsuojeluaineliuosten vaahtoamisen ruiskutettaessa
  • estää tehokkaasti vaahdon muodostuksen
  • biohajoava
  • sisältää orgaanisia silikoniyhdisteitä
  • kotimainen valmiste

Ominaisuudet:

Anti Foam -vaahdonestoaine estää tehokkaasti aineiden liiallisen vaahtoamisen ruiskun säiliössä. Aineiden runsas vaahtoaminen voi haittaa ruiskun täyttöä. Raemaiset valmisteet voivat jäädä vaahtoon kiinni ja kun ruisku täyttyy, ne voivat kiinnittyä ruiskun säiliön yläosaan ja kiinnittyä sinne. Tästä voi seurata vioituksia myöhemmin jollekin herkälle kasville, jos ruiskun säiliössä oleva neste irrottaa seinämiin tartunutta valmistetta.Vaahdonestoaineen avulla saadaan ruisku helposti täytettyä täyteen eikä torjunta-ainetta sisältävää vaahtoa täytön yhteydessä joudu maahan. Anti Foam soveltuu käytettäväksi kaikkien valmisteiden kanssa, joilla on taipumusta aiheuttaa vaahtoamista.

Käytössä huomattavaa:

Valmiste tekee pinnat erittäin liukkaiksi. Vältä siis roiskeita. Vaikka valmiste on biohajoavaa, ei sitä saa päästää laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pakkauskartonki on kierrätykseen soveltuvaa materiaalia ja pakkaus on uusiokäyttöön soveltuvaa polyeteeni-muovia (PE-muovia). Valmistetta käsiteltäesä on käytettävä suojakäsineitä ja kumisaapaita. Silmät kannattaa suojata roiskeilta suojalaseilla.

Käyttöväkevyys:

0,05 % vesimäärästä. Täytä ruiskuun puolet tarvittavasta vesimäärästä ja lisää tarvittava määrä Anti Foam -vaahdonestoainetta. Lisää loppu vesi ja tarvittavat kasvinsuojeluaineet.

Säilytys:

Valmiste on suojattava jäätymiseltä.

Pakkaus/tukkupakkaus:

1 l / 10 kpl

Valmistaja:

Berner Osakeyhtiö

Käyttöohje

100 litraan vettä

0,05 l (= 50 ml) Anti FOAM -vaahdonestoainetta

500 litraan vettä

0,25 l (= 250 ml = 2,5 dl) Anti FOAM -vaahdonestoainetta

1000 litraan vettä

0,5 l (= 500 ml = 5 dl) Anti FOAM -vaahdonestoainetta