Mangan 235 Jett

Mangaanin puutoksesta kärsivien kasvien lehtilannoitukseen. Parantaa syysviljojen talvehtimista
  • täysin veteen liukeneva mangaaninitraattiravinne
  • mangaani nitraattimuodossa
  • jopa 25% tehokkaammin kasvien hyödynnettävissä

Tehoaine

Mangaani (Mn) 235 g/l

KOOSTUMUS

Mangan 235 Jett on täysin veteen liukeneva mangaaninitraattiravinne, joka on tarkoitettu mangaanin puutoksesta kärsivien kasvien lehtilannoitukseen. Kasvit kykenevät hyödyntämään nitraattina annettavan mangaanin jopa 25 % tehokkaammin kuin perinteiset sulfaattiravinteet, ja Mangan 235 Jett soveltuu erityisesti suuria mangaanimääriä tarvitsevien viljakasvien lehtilannoitukseen.

LEVITYS

Ravista pakkaus huolellisesti ennen avaamista ja käyttöä. Ruiskutuslaitteiston tulisi olla puhdas. Täytä ruiskutussäiliö puolilleen vedellä, aloita sekoittaminen ja lisää tarvittava määrä Mangan 235 Jett -tuotetta. Huuhtele pakkaus huolellisesti, lisää huuhteluvesi säiliöön, suorita täyttö valmiiksi ja levitä välittömästi. Jatka sekoittamista koko levityksen ajan. Puhdista ruiskutuslaitteisto huolellisesti käytön jälkeen.

YHTEENSOPIVUUS

Mangan 235 Jett on fyysisesti ja kemiallisesti yhteensopiva monien muiden maatalouskemikaalien kanssa. Pyydä viimeisimmät tiedot toimittajaltasi. Ajantasaista tietoa on saatavilla myös osoitteesta www.headland-ag.co.uk. Lue aina muiden tuotteiden tuoteselosteet huolellisesti ennen niiden sekoittamista Mangan 235 Jett -tuotteen kanssa.

Hyväksytty luomutuotantoon.

Älä levitä tuotetta kirkkaassa auringonvalossa tai yli 25 °C:n lämpötilassa. Parhaat tulokset saavutetaan, jos ruiskutus suoritetaan illalla tai varhain aamulla.

Pakkauskoko 10 l

Käyttöohje

Viljat, herneet ja nurmet

0,8 - 2,0 l/ha. Pientä annostusta käytetään ennaltaehkäisevässä käsittelyssä ja suurta puutostilassa. Runsaskalkkisilla ja kevyillä mailla käsittely tulee uusia. Ensimmäinen käsittely tehdään rikkakasvien torjunnan aikaan.
Käyttömäärä: 
0,8-2,0 l/ha

Sokerijuurikas

0,9 - 2,0 l/ha, 1,2 l/ha, kun juurikkaissa on 4 - 6 lehteä. Käsittely toistetaan tarvittaessa.
Käyttömäärä: 
0,9-2,0 l/ha

Peruna

1,2 - 2,0 l/ha. Käsittely tehdään ruttotorjunnan yhteydessä. Jos mangaaninpuutos on suuri, käytetään suurta annostusta.
Käyttömäärä: 
1,2-2,0 l/ha

Muut peltokasvit

0,9 - 1,5 l/ha. Jos mangaaninpuutos on suuri, toista käsittely annostuksella 0,9 l/ha / lannoituskerta.
Käyttömäärä: 
0,9-1,5 l/ha

Puutarhakasvit

1,0 l/ha tai 0,25-0,5% riippuen vesimäärästä. 2-4 käsittelyä. Omena käsitellään kukinnan jälkeen. Korkkiutumalle/ ruskealaikkuisuudelle herkkiä lajikkeita tulee käsitellä vasta kun raakileet ovat vähintään 40 mm (BBCH 74).
Käyttömäärä: 
1,0 l/ha tai 0,25-0,5% riippuen vesimäärästä.

Nurmikot

1,0 l/ha. 1-3 käsittelyä.
Käyttömäärä: 
1.0 l/ha

Teho

** lehtilannoitteet
Haitta Teho
Ravinnepuutos 5
Can be used in groundwater area