Korrensääde 5C Limit

Syysviljojen, kevätvehnän sekä kauran kasvun säätelyyn että lakoutumisen estämiseen ja koristekasvien kasvun säätelyyn.
  • vahvistaa juuria ja lisää pensomista
  • voidaan yhdistää muihin ruiskutuksiin
  • hellävarainen ja tehokas valmiste koristekasvien kasvunsäätelyyn

Tehoaine

klormekvattikloridi 460 g/l

Pakkauskoko 10 l

Osta verkkokaupasta »

Ominaisuudet:

Korrensääde 5C Limit on edullinen kasvunsääde kaikille syysviljoille, myös ruisvehnälle sekä kevätvehnälle että -rukiille, kauralle ja koristekasveille. Syysviljoilla ja kevätvehnällä aikainen ruiskutus pienellä annoksella lisää pensomista, jolloin kasvin yhteyttämisteho paranee.

Tehokkuus:

Paras laonestovaikutus saadaan, kun ruiskutus tehdään viljan 1-solmuasteella. Käytännössä ruiskutus tehdään seoksena viljan rikkakasvitorjunnan kanssa. Koristekasveilla aikainen käsittely lisää sivuversojen määrää ja myöhäisempi käsittely lyhentää pääasiassa versojen pituutta.

Käsittelyolosuhteet:

Korrensääde 5C Limit valmisteella ei pidä ruiskuttaa heikkokuntoista kasvustoa tai poudanaralla maalla kasvavaa viljaa. Koristekasvien tulee olla hyvässä nestejännityksessä ja kasvualustan on oltava kostea. Koristekasveilla käsittelyn jälkeen voi esiintyä ohimenevää kloroosia ja suuremmat käyttömäärät voivat aiheuttaa vioituksia. Älä ruiskuta koristekasveja kirkkaalla auringonpaisteella.

Vesimäärä:

Viljoilla 200–400 l/ha. Koristekasveilla kasteltaessa 40–100 ml/ruukku riippuen ruukun koosta. Koristekasvit ruiskutetaan tippuvan märäksi.

Käytön rajoitukset:

Ohralle valmistetta ei saa käyttää. Syysviljat on ruiskutettava ennen kesäkuun alkua ja kevätviljat ennen heinäkuun alkua (yleensä 25.6. mennessä). Viljan olkia ei saa käyttää lypsykarjan rehuksi. Syöttö lihakarjalle on lopetettava viikkoa ennen teurastusta.

Varoajat:

Viljat on ruiskutettava viimeistään viljan 1-solmuasteella

Käyttöohje

Syysvehnä

Joko seoksena rikkakasviaineen kanssa viljan pensomisasteella tai yksinään viljan 1-solmuastella.
Käyttömäärä: 
1,5–3,3 l/ha

Kevätvehnä

Joko seoksena rikkakasviaineen kanssa viljan pensomisasteella tai yksinään viljan 1-solmuastella.
Käyttömäärä: 
0,5–1,5 l/ha

Ruis

Rukiilla voidaan ruiskutusnesteeseen lisätä Sito Plus -kiinnitettä 0,3–0,5 l/ha, mikäli valmistetta ei ruiskuteta seoksena jonkun muun valmisteen kanssa.
Käyttömäärä: 
2,5–3,3 l/ha

Kaura

Kauralla voidaan ruiskutusnesteeseen lisätä Sito Plus -kiinnitettä 0,3–0,5 l/ha, mikäli valmistetta ei ruiskuteta seoksena jonkun muun valmisteen kanssa.
Käyttömäärä: 
1,5–2,5 l/ha

Teho

Laonesto/ kasvunsäätö
Haitta Teho
Laon esto 5
Can be used in groundwater area

Varoitukset

Xn, R 22, S 2-13-23-29-46-51

Minimietäisyys vesistöön

3 m