Dassoil

Dassoil on kiinnite, jota käytetään rikkakasvitehon parantamiseksi mm. Broadway- ja Galera -valmisteiden kanssa.
  • paras kiinnite Broadwaylle ja Galeralle
  • voidaan käyttää myös muiden valmisteiden kanssa
  • kiinnittyy hyvin rikkakasvin lehdille
  • pienentää pisarakokoa ja levittyy tasaisesti

Ominaisuudet:

Dassoil on ioniton ja vesiliukoinen kiinnite, jota käytetään parantamaan rikkakasviaineiden tehoa. Vaikuttavana aineena Dassoil-kiinnitteessä on alkyylifenolietoksilaati. Aine tarttuu hyvin kasvien pintaan ja rikkakasviaineista saadaan paras mahdollinen teho.

Ruiskutusnesteen valmistus:

Täytä ruiskun tankki vedellä ja lisää tarvittava määrä rikkakasviainetta. Kun kasvinsuojeluaine on sekoittunut veteen, lisää Dassoil sekoituksen ollessa käynnissä. Jatka sekoittamista ruiskutuksen loppuun saakka.

Käyttömäärä:

Dassoilin käyttömäärä on 1–5 dl/ha. Annos riippuu mm. ruiskutyypistä, käytettävästä vesimäärästä sekä rikkakasvien vahakerroksen paksuudesta. Suurempaa kiinnitemäärää tarvitaan, jos ruiskutusta edeltävä ajanjakso on ollut lämmin ja kuiva tai kun torjutaan heinämäisiä rikkakasveja. Tarkista Dassoilin määrä aina käytettävän valmisteen käyttöohjeesta, jonka kanssa aiot kiinnitettä käyttää.

Pakkaus/tukkupakkaus:

5 l / 4 kpl

Käyttövinkit:

Säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna. Pidä poissa lämpölähteistä. Varastoi alkuperäispakkauksessa, 0–30 °C:n lämpötilassa. Pakkaus on säilytettävä suljettuna lasten ulottumattomissa. Säilytettävä erillään elintarvikkeista, juomista ja rehuista.

Käyttöohje

Broadway

Käyttömäärä: 
0,5 l/ha

Galera

Käyttömäärä: 
0,1–0,3 l/ha Annos riippuu mm. ruiskutyypistä, käytettävästä vesimäärästä sekä rikkakasvien vahakerroksen paksuudesta. Suurempaa kiinnitemäärää tarvitaan, jos ruiskutusta edeltävä ajanjakso on ollut lämmin ja kuiva.

Muut valmisteet

Käyttömäärä: 
0,1–0,3 l/ha

Teho

* kiinnitteet
Haitta Teho
Kiinnite 5
Can be used in groundwater area

Minimietäisyys vesistöön

0 m