Zardex G

Ohran ja kauran siemenen peittaukseen ohran lentonoen, ohran viirutaudin, ohranverkkolaikun, kauran avonoen, kauranlehtilaikkutaudin sekä itävyyttä alentavien siemenlevintäisten homesienten torjumiseksi.
  • Käyttövalmis, ei vaadi laimennusta

Tehoaine

syprokonatsoli 5 g/l

imatsaliili 2 0 g/l

Käyttöohje:

Vilja peitataan nestepeittauslaitteessa ko. laitteen käyttöohjeen mukaisesti ulkona tai rakennuksessa, jossa on hyvä tuuletus. Peittauslaitteisto kalibroidaan ennen peittaustyön aloitusta, koska eri valmisteiden juoksevuus vaihtelee ja lämpötila vaikuttaa annostelupumppujen kapasiteettiin. Valmistetta suositellaan käytettäväksi yli 0 °C lämpötilassa. Käyttömäärä on 200-250 ml valmistetta/100 kg siementä. Käyttömäärä valitaan siemenerän tautisaastunta- asteen mukaan.
 

Huomautukset:

Valmistetta voidaan käyttää erilaisissa nestepeittauslaitteissa. Sitä ei tarvitse laimentaa juoksevuuden parantamiseksi. Pitkäaikaisen varastoimisen aikana voi astian pohjalle muodostua sakkaa, jonka vuoksi valmistetta pitää sekoittaa ennen käyttöä.

Peittauslaitteen puhdistus

Zardex G on vesipohjainen valmiste, joten se voidaan puhdistaa/huuhdella vedellä pois laitteista. Vesihuuhtelu riittää, jos samalla peittauskoneella käytetään vain vesipohjaisia valmisteita. Mikäli peittauskoneessa käytetään muitakin kuin vesipohjaisia valmisteita, on se ennen ja jälkeen Zardex G– käsittelyn puhdistettava alkoholi- tai isopropanoli- pohjaisella pesuaineella. Peittaustyön päätteeksi on peittauskone hyvä puhdistaa kunnolla ennen säilytykseen laittamista, jottei peittausaine kiteytyessään aiheuttaisi suuttimien tukkeutumista.
 

Muuta:

Toimimme ruotsalaisen Rosengrenin valmistamien peittauslaitteiden edustajana Suomessa. Tutustu valikomaan osoitteessa Norogard.se

Käyttöohje

Ohra ja kaura

Siemenen peittaus
Käyttömäärä: 
200- 250 ml/100 kg siementä