Stereo 312.5 EC

Härmän ja ruostetautien torjuntaan viljoilla, ruskolaikun, syysvehnänharmaalaikkutaudin, vehnänlehtilaikkutaudin sekä tyvilaikun torjuntaan syys- ja kevätvehnällä, verkkolaikun ja rengaslaikun torjuntaan ohralla, kauranlehtilaikun torjuntaan kauralla sekä tyvilaikun ja rengaslaikun torjuntaan rukiilla.
  • kahden systeemisen tehoaineen seos
  • laaja teho tauteihin
  • hyvä teho myös viileissä olosuhteissa

Tehoaine

Syprodiniili 250 g/l

Propikonatsoli 62,5 g/l

Tuotteen tehoaineet kuuluvat luokkiin 3 ja 9

Ominaisuudet:

Stereo 312,5 EC on kahden eri ryhmään kuuluvan tehoaineen käyttövalmis seos. Tehoaineet täydentävät toisiaan ja valmisteella saadaan laaja teho viljan tauteihin.

Käytössä huomattavaa:

Alin varastoimislämpötila 0 °C. Valmiste on suojattava suoralta auringonvalolta. Ruiskun säiliö täytetään ensin puolilleen vedellä, minkä jälkeen valmiste lisätään sekoituspumpun käydessä. Ruiskutettaessa käytetään viuhkasuuttimia, noin kolmen baarin painetta ja 7 km/h ajonopeutta. Valmistetta ei tule käyttää voimakkaassa auringonpaisteessa eikä yli 25 °C lämpötilassa. Sade heikentää torjuntatehoa, jos se tulee neljän tunnin kuluessa ruiskutuksesta. Alempia käyttömääriä käytetään silloin kun tautipaine on vähäinen. Jaetussa käytössä sopiva ruiskutuksen väli on noin kaksi viikkoa.

Vesimäärä:

200 – 400 l/ha

Pakkaus/tukkupakkaus:

5 l / 4 kpl

Käyttöohje

Ohra, kaura

kasvusto ruiskutetaan ensimmäisten taudinoireiden ilmestyttyä (BBCH 26 – 51)
Käyttömäärä: 
0,8-1,6 l/ha tai jaettuna 0,4-0,8 + 0,4-0,8 l/ha

Vehnä, ruis

kasvusto ruiskutetaan ensimmäisten taudinoireiden ilmestyttyä (BBCH 26 – 51)
Käyttömäärä: 
1-2-l/ha tai jaettuna 0,5-1,0 + 0,5-1,0 l/ha

Teho

Varoitukset

Xi, N, R37-43-50/53-66, S02-13-29-36/37-46

Sateenkesto

kaksi tuntia ruiskutuksesta

Minimietäisyys vesistöön

3 m

Peräkkäiskäytön rajoitukset

Maaperäeliöiden suojelemiseksi tätä tai mitä tahansa muuta valmistetta, joka sisältää syprodiniiliä tehoaineena, ei saa käyttää useammin kuin joka toinen vuosi samalla kasvulohkolla.