Ratak Palasyötti

Rottien ja hiirien torjuntaan asunnoissa, varastoissa, maatilarakennuksissa, laitoksissa ja kaatopaikoilla sekä kunnan terveysviranomaisten valvonnassa puistoalueilla.
  • erityisen tehokas aine hiirien torjuntaan
  • jyrsijöille hyvin maistuva syötti
  • helppokäyttöinen ja siisti

Tehoaine

difenakumi 0,05 g/kg

Ominaisuudet:

Ratak Palasyötti on kätevä erikoissyötti hiirien ja rottien torjuntaan. Käyttövalmiilla syöttirasialla torjut kätevästi ja siististi hiiret kesämökeiltä ja omakotitaloista.

Tehokkuus:

Ratak palasyötti tehoaa sekä hiiriin että rottiin.

Käyttö:

Käyttövalmis syöttirasia on tarkoitettu hiirien torjuntaan. Syöttirasiat sijoitetaan hiirien olinpaikoille Ne pidetään hiirien saatavilla vähintään 10 päivää tai kunnes syöttiä ei enää kulu. Valmisteen vaikutustavasta johtuen jyrsijät kuolevat noin 3–5 vuorokauden kuluttua syöntihetkestä.

Täyttöpakkaus rottien ja hiirien torjuntaan:

Syötit asetetaan tarkoitukseen käytettäviin syöttilaatikoihin, 1–2 kpl/laatikko. Syöttilaatikot asetetaan jyrsijöiden olinpaikkoihin ja ne pidetään rottien ja hiirien saatavilla vähintään 10 päivän ajan tai kunnes syöttiä ei enää kulu. Syöttiä lisätään tarvittaessa. Valmisteen vaikutustavasta johtuen jyrsijät kuolevat noin 3–5 vuorokauden kuluttua syöntihetkestä.

Huomautukset:

Aineen valmistaja vastaa, että oikein varastoitu alkuperäispakkauksessa oleva valmiste on koostumukseltaan ilmoitetun mukaista. Valmistaja ei vastaa valmisteen vaikutuksista poikkeavissa olosuhteissa.

Ympäristöhaittojen ehkäisy:

Syötit on sijoitettava siten, että ne eivät ole muiden eläinten saatavilla. Syötit on kiinnitettävä siten, että jyrsijät eivät saa vietyä niitä mukanaan. Vasta-aine K1 vitamiini. Kuolleet jyrsijät on kerättävä käsittelyaikana vähintään yhtä usein kuin syötit tarkistetaan. Ne laitetaan kannellisiin jäteastioihin ja hävitetään sekajätteen mukana. Torjunnan loputtua jäljelle jääneet syötit on korjattava pois ja hävitettävä ongelmajätteenä. Lintujen ja luonnonvaraisten nisäkkäiden suojelemiseksi ympäristöön levinnyt tuote on poistettava. Ylijäänyt, käyttökelvoton torjunta-aine viedään ongelmajätteen keräyspisteeseen.

Pakkaus/tukkupakkaus:

Käyttövalmis muovinen syöttilaatikko, joka sisältää yhden palasyötin / 10 kpl. Täyttöpakkaus 4 kpl á 20 g / 10 kpl

Käyttöohje

Käyttövalmiit syöttirasiat sijoitetaan sellaisenaan tarjolle hiirien olinpaikoille
Käyttömäärä: 
Syöttiä pidetään hiirien saatavilla vähintään 10 vuorokautta. Tarvittaessa lisätään syöttiä.
Syöttipalaa sijoitetaan rottien ja hiirien esiintymispaikoille 1–2 kpl/syöttilaatikko
Käyttömäärä: 
Syöttiä pidetään rottien hiirien saatavilla vähintään 10 vuorokautta. Tarvittaessa syöttipaloja lisätään.