Tuotevalitsin

Voit etsiä sopivaa tuotetta rajaamalla hakuehtoja.

Swipe on tarkoitettu hukkakauran torjuntaan ohrasta, vehnästä, rukiista ja ruisvehnästä

Valikoiva valmiste juolavehnän, hukkakauran ja eräiden muiden heinämäisten rikkakasvien hävittämiseen leveälehtisestä kasvustosta kesällä kasvukauden aikana.

Tuhoeläinten torjuntaan rypsillä ja rapsilla. Hyvä teho rapsikuoriaiseen ja lisäksi tehoaa myös kaalikoin toukkiin. Valmiste sai TUKES:in rekisteröintipäätöksen toukokuussa 2014 ja on voimassa 5 vuotta eteenpäin

Kasvunsääde ohralle, vehnälle ja rukiille

Siemenperunan peittaukseen perunaseitin torjumiseksi.

Perunaruton torjuntaan perunalla.

Nestepeittausaine ohralle ja kauralle

Etanoiden torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä

Syysviljojen, kevätvehnän sekä kauran kasvun säätelyyn että lakoutumisen estämiseen ja koristekasvien kasvun säätelyyn.

Dassoil on kiinnite, jota käytetään rikkakasvitehon parantamiseksi mm. Broadway- ja Galera -valmisteiden kanssa.

Kiinniteaine kasvinsuojeluaineiden tehon lisäämiseksi.

Rapsikuoriaisen torjuntaan rypsiltä ja rapsilta, kirvojen torjuntaan lehtisalaatilta avomaalla, kirvojen ja jauhiaisten torjuntaan omena- ja päärynäviljelyksiltä sekä koristekasveilta avomaalla ja kasvihuoneessa.

Lehti- ja mukularuton torjuntaan perunalla.

Viljojen ja siementimotein kasvun säätelyyn ja lakoutumisen estämiseen sekä käyttöohjeessa mainittujen koristekasvien kasvun säätelyyn kasvihuoneissa

Boorietanolivalmiste sokerijuurikkaan, juuresten, herneen, pavun, kaalien rapsin sekä muiden boorin puutokselle alttiiden kasvien lannoitukseen

Nestemäinen hivenaineseos viljelykasvien, erityisesti viljojen hivenravinteiden puutokseen

Väkevä lehtilannoiteseos kasvien kasvun nopeuttamiseksi ja satopotentiaalin säilyttämiseksi koko kasvukauden aikana.

Ainutlaatuinen pääravinteita sisältävä lehtilannoite

Nestemäinen lehtilannoite maatalouden viljelykasveille.

Mangaanin puutoksesta kärsivien kasvien lehtilannoitukseen. Parantaa syysviljojen talvehtimista

Magnesiumia ja rikkiä sisältävä lehtilannoite viljoille, öljykasveille, herneelle, sokerijuurikkaalle, perunalle ja maissille

Rikin puutoksen nopeaan korjaamiseen viljoilla, öljykasveilla, perunalla, sokerijuurikkaalla, vihanneksilla, maissilla ja säilörehuksi korjattavalla nurmella

Lehtilannoite öljykasvi-, kaali-, herne- ja papuviljelyksillä.

Harmaahomeen torjuntaan kurkkukasveilla, tomaatilla, paprikalla, munakoisolla ja mansikoilla kasvihuoneessa.

Punahomeen (Fusarium spp.) torjuntaan kevät- ja syysvehnällä sekä ruisvehnällä

Uutta Arylex- tehoainetta sisältävä Twist yhteispaketissa tehoa täydentävän Refine Super SX pienannosaineen kanssa. Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnästä, syys- ja kevätohrasta sekä rukiista ja ruisvehnästä.

Rikkakasvien torjuntaan kevät- ja syysviljoista, apilattomilta nurmilta, apilattomien nurmien suojaviljoista, heinien siemenviljelyksiltä, energiaheiniltä.

Heinämäisten rikkakasvien torjuntaan kepasipuli-, porkkana-, sokerijuurikas-, rehujuurikas, punajuurikas-, peruna-, keräkaali-, pellava-, rypsi-, rapsi-, herne-, papu- ja mansikkaviljelyksiltä. Tuote korvaa vanhan Select- tuotteen jonka kiinnite Renol oli eri pakkauksessa.

Siemenperunan peittaukseen harmaahilseen, Phoma-kuivamätä, Fusarium-kuivamätä ja känsäruven torjumiseksi. Laajennettu käyttöalue (off-label): Härmän torjuntaan kurkun, avomaakurkun, kesäkurpitsan, melonin, tomaatin, paprikan, munakoison ja koristekasvien kasvihuoneviljelyssä. Leikkoruusulla valmiste vaikuttaa myös Diplocarpon rosae -ruusun mustalaikkutautiin. Valmisteella on sivuvaikutusta myös harmaahometta ja Mycosphaerella-sienen aiheuttamia kasvitauteja vastaan.

Kasvitautien torjuntaan syys- ja kevätvehnällä, rukiilla, ruisvehnällä, syys- ja kevätohralla, kevät- ja syysrypsillä ja –rapsilla sekä siemenheinillä.

Perunaruton, herukoiden, karviaisen ja avomaan koristekasvien laikkutautien torjuntaan kasvustoruiskutuksin.

Harmaahomeen torjuntaan mansikalla, herukoilla, vadelmalla, tomaatilla ja koristekasveilla. Minor use -käyttölupa mm. vihanneshedelmien, salaatin , yrttien ja viinirypäleen harmaahomeen ja pahkahomeen torjuntaan.

Rikkakasvien torjuntaan ohra-, vehnä- ja ruisviljelyksiltä

Rikkakasvien torjuntaan nurmien suojaviljoista, viljellyiltä laitumilta sekä rehumaissilta.

Kahden tutun tehoaineen parannettu ja tehokkaampi seos haastavien rikkakasvien torjuntaan viljoilla sekä apilattoman nurmen suojaviljalta.

Perunan rikkakasvitorjuntaan ennen perunan taimelle tuloa ja perunanvarsiston hävittämiseen

Hukkakauran ja luohon torjuntaan ohra-, vehnä-, ruis- ja ruisvehnäviljelyksiltä.

Rikkakasvien torjuntaan perunalla ja rehumaissilla.

Rikkakasvien torjuntaan sokerijuurikkaalla.

Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan apilattomilla laidun- ja säilörehunurmilla, heinien siemenviljelyksillä, apilattomilla suojaviljoilla, golfnurmilla sekä syys- ja kevätviljoilla. Huom! Pohjavesirajoitus 5.1.2019 alkaen.

Leveälehtisten sekä heinämäisten rikkakasvien torjuntaan syysviljoilta sekä kevätvehnältä- ja rukiilta

Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoilta, heinien siemenviljelyksiltä ja apilattomien nurmien suojaviljoilta sekä apilattomilta nurmilta. Huom! Pohjavesirajoitus 30.11.2018 alkaen.

Rapsikuoriaisen ja -kärsäkkään sekä perunan kirvojen torjuntaan

Tuhohyönteisten torjuntaan pelto-ja puutarhakasveilta herkkusieniviljelmiltä ja koristekasveilta

Tuhohyönteisten torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä.

Kasvunsääde lakoutumisen estoon viljoilla ja timotein ja nurminadan siemenviljelyksillä

Sienitautien torjuntaan hedelmillä, marjoilla, vihanneksilla, juureksilla, saalaateilla, yrteillä ja koristekasveilla avomaalla ja kasvihuoneissa

Perunaruton ja sipulin naattihomeen torjuntaan

Perunaruton ja sipulin naattihomeen torjuntaan avomaalla.

Tuhohyönteisten torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä

Perunaruton torjuntaan perunalla ja kasvihuonetomaatilla sekä salaatinlehtihomeen torjuntaan salaatilla.

Mansikan harmaahomeen torjuntaan sekä hedelmäruven torjuntaan omenalla ja päärynällä.

Mansikan, omenan, herukan ja karviaisen härmän, koristekasvien härmän ja ruostesienten torjuntaan avomaalla. Munakoison, paprikan, kurkun, melonin, kurpitsan, mansikan, tomaatin, vesimelonin ja kesäkurpitsan härmän torjuntaan sekä koristekasvien härmän ja ruostesienten torjuntaan kasvihuoneissa.

Tuhohyönteisten, kuten kirvojen, kemppien, luteiden, kärsäkkäiden, ojukepistiäisen, versosääsken, juurikaskärpäsen sekä kaali-, sipuli-, kuutäplä- ja porkkanakärpäsen toukkien, torjuntaan vilja-, sokerijuurikas-, porkkana-, sipuli-, kaali-, lanttu-, herukka-, karviais- ja omenaviljelyksiltä. Huom! Osa käyttökohteista poistuu 1.8.2018.

Kirvojen torjuntaan omenalta, päärynältä, perunalta ja syysvehnältä.

Perunaruton torjuntaan perunalla.

Perunaruton torjuntaan perunalla

Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoista, öljy- ja kuitupellavaviljelyksiltä, nurmien suojaviljoista, ilman suojaviljaa perustettavilta nurmilta, vakiintuneilta säilörehu-, heinä- ja laidunnurmilta sekä timotein siemenviljelyksiltä.

Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoilta sekä nurmien suojaviljoista.

Kasvitautien torjuntaan viljoilla, rypsillä ja rapsilla

Tautien torjuntaan kaikilla viljoilla

Uusi valmiste rikkakasvien torjuntaan viljoilla. Kevätkäytössä Buctril sopii seoksiin pienannosaineiden kanssa täydentämään tehoa ja ehkäisemään kestävien rikkakasvikantojen syntyä. Sopii myös syyskäsittelyyn syysviljoilla. Minor use -käyttöluopa sipulikasveille, sokerimaissille ja parsalle.

Rikkakasvien torjuntaan apilaa tai sinimailasta sisältävistä nurmista ja niiden suojaviljoista, vilja-herne-seosviljoista, apila- ja sinimailasviljelyksiltä, palkokasvi-, avomaankurkku-, pellava-, istukas- ja taimisipuli- sekä mäkikuismaviljelyksiltä.

Rikkakasvien torjuntaan hedelmäpuiden, marjapensaiden ja vadelman alustoilta, mansikkaviljelyksiltä, puuvartisten koristekasvien taimistoista ja istutuksilta sekä havupuiden koulinta-aloilta metsätaimitarhoilla.

Rikkakasvien torjuntaan syysrapsi-, kevätrapsi-, kevätrypsi-, sinappi- ja kukkakaaliviljelmiltä .

Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljoista sekä apilattomien nurmien suojaviljoista.

Rikkakasvien torjuntaan porkkana-, kylvö- ja taimisipuliviljelyksiltä. Lisäksi Minor use- käyttölupa usealle eri kasville.

Rikkakasvien torjuntaan rypsi- ja rapsiviljelyksillä.

Rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätviljaviljelyksiltä, apilattomien nurmien suojaviljoista.

Rikkakasvien torjuntaan sipuli-, salottisipuli-, purjo-, kevätsipuli-, valkosipuli-, parsa-, rehumaissi-, sokerimaissi, keräkaali-, kukkakaali-, ruusukaali-, lehtikaali-, parsakaali-, rehukaali- ja kyssäkaaliviljelyksiltä sekä apilan siemenviljelyksiltä. Minor use -käyttölupa kuminalle kylvövuonna.

Siemenrikkakasvien torjuntaan sokeri- ja rehujuurikas-, punajuurikas-, mansikka-, kumina- sekä taimistokasveilla avomaalla. Lisäksi Minor use -käyttölupa istukas-, taimi- ja kylvösipulille.

Rikkakasvien torjuntaan rypsi ja rapsiviljelyksiltä.

Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan sokeri-, rehu- ja punajuurikasviljelyksiltä, rypsi-, rapsi- ja mansikkaviljelyksiltä, maissilta, heinien siemenviljelyksiltä, apilattomilta nurmilta ja laitumilta sekä puuvartisten kasvien taimitarhoilta ja istutuksilta. Lisäksi Minor Use- käyttölupa kuminalle kylvövuonna ja sadonkorjuun jälkeen.

Rikkakasvien torjuntaan peruna-, porkkana-, palsternakka-, herne-, härkäpapu-, istukassipuli-, tilli-, persilja-, kumina-, korianteri- ja auringonkukkaviljelyksiltä sekä lepotilassa olevien havupuiden taimien koulinta-aloilta metsätaimitarhoilla. Minor Use- käyttölupa mukulasellerille, juuripersiljalle, valkosipulille, maa-artisokalle sekä lupiinille.

Tuotteen myynti on päättynyt 31.5.2019 ja käyttö on sallittu 13.3.2020 asti. Viljojen sienitautien, golfkenttien nurmikon laikkutautien sekä havupuiden taimitarhojen männynversosurman ja talvituhosienien torjuntaan sekä Ramularia –sienen torjuntaan sokerijuurikkaalla.

Juolavehnän, hukkakauran, luohon ja leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätvehnältä sekä perunalta.

Kasvitautien torjuntaan useille erikoiskasveille sekä kaikille viljoille ja siemenheinälle

Herkästi torjuttavien rikkakasvien torjuntaan vilja-, pellava- ja nurmiviljelyksiltä sekä nurmikoilta, pientareilta ja tienvarsilta.

Rikkakasvien torjuntaan sokeri-, rehu- ja punajuurikkaalta sekä mansikalta